Een sombere herfstmorgen. We zijn wat dikker gekleed. Kwalen en pijnen doen zich weer meer voelen. De lampen moeten nog even aan. Maar in PSC Open Huis is het warm, de koffie is lekker en de koekjes en bollekes gaan rond.

Samen zitten we rond de tafel als projectenwerkgroep “Verzet-Je”. Deze naam is bewust tweeledig. We delen verzetjes met elkaar, die tegelijk een vorm van verzet zijn. We praten er tweewekelijks over. En soms nog wat dieper. Wat vonden we, hoe ging het, wat kon beter en wat betekenen de projecten voor jou? Vandaag kijken we dus terug op een werkjaar. We pakken onze tijd. En een groot blad papier en een stift. Waaraan denk je bij PSC Open Huis? Wat betekent het voor je? Wordt er naar jouw mening gehoord en bereiken we de overheden genoeg?

Wat op papier komt te staan vormt een zon. Antwerpen kleurt een beetje warmer dankzij PSC Open Huis.